Impermeabilització de façanes a Reus

Empresa experta en impermeabilización de fachadas en Reus Tarragona

Impermeabilització de façanes a Reus Tarragona

La impermeabilització de la façana de l'edificiamb ImpeReus li estalviarà molts problemes. No només evitarà el problema de les humitats en el moment de la pluja o tempesta, sinó que el protegeix a llarg termini dels efectes de la humitat.

La humitat és un problema força comú sobretot en els edificis amb certa antiguitat. La manca d'impermeabilització de les façanes dels edificis i pobra insolació causen problemes d'habitabilitat a l'interior de l'edifici. Si es porta a terme una bona feina, podem evitar diferents tipus d'humitats, com:

  • Humitat de remuntador capil·lar. Són un tipus d'humitats que apareixen en les zones baixes dels murs. L'aigua del terreny s'absorbeix a través de la fonamentació i causa danys a l'interior de l'edifici.
  • Humitat meteòrica. És la humitat que s'infiltra directament per la façana o coberta de l'edifici i prové de pluja o neu. En aquest cas es deu a la manca o pobra impermeabilització de la façana.
  • Humitat de condensació. És un tipus d'humitat que apareix quan la humitat de l'aire entri en contacte amb la superfície freda de les parets. Aquest tipus d'humitat es dóna a l'hivern i pot ser perjudicial per a la salut (fomenta l'aparició de floridura) i danys estètics i estructurals. És causada per una pobra insolació tèrmica de les parets, insuficient ventilació o temperatures excepcionalment baixes.
  • Humitat de filtració. És la que és causada per la penetració directa de l'aigua a l'interior dels edificis a través de la seva façana i murs. És habitual en soterranis i aparcaments que estan sota el nivell freàtic. En aquest cas la humitat és provocada per la mala impermeabilització de façana i fundació.

Contacta amb nosaltres

Truca ara i demana el teu pressupost sense compromís per a impermeabilització de façanes a Reus província Tarragona

Els tècnics de impeReus són experts en impermeabilització de façanes, terrasses, sostres, teulades i tot tipus de sòls amb més de 30 anys d'experiència protegint l'aspecte i estanquitat d'edificis de Reus Tarragona. 

Els nostres clients inclouen particulars, comunitats i constructores d'obra nova.

impeReus

Empresa especialitzada en impermeabilitzacions de façanes a Reus

La nostra empresa d'impermeabilitzacions de Reus porta més de 30 anys oferint els seus serveis d'impermeabilització i rehabilitació de façanes a la província de Tarragona.

Som especialistes en la prevenció i eliminació d'humitats en edificis, impermeabilitzacions d'elements d'obra en contacte continu amb aigua o intempèries (terrasses, teulades, fosses, dipòsits d'aigües, piscines, canals).

 

ca