Impermeabilització de sòls, terrasses, teulades

Serveis d'impermeabilització de tot tipus de sòls i elements d'arquitectura per a edificis particulars, comunitats de veïns, pàrquings

Impermeabilizaciones y mantenimiento de canales, canalones y bajantes de aguas pluviales

Mantenim nets i funcionals dels elements vitals de desguàs del seu edifici 

Mou la barra per comparar abans i després d'impermeabilització de terrassa amb danys per humitat

Impermeabilització de terrasses a Reus Tarragona

Una impermeabilització de terrasses professional és imprescindible per evitar danys per humitats que poden generar despeses majors en danys materials en els béns dins de l'edifici, problemes d'habitabilitat, reformes i rehabilitacions de l'edifici.

Una impermeabilització feta per impeReus els garanteix la màxima qualitat. Som experts en impermeabilitzacions de terrasses, sostres, cobertes i jardineres .

Els nostres tècnics l'ajudaran triar el sistema d'impermeabilització de terrasses, terrats i cobertes planes transitables que més convé al seu edifici, tenint en compte la superfície, estat i també el pressupost de client.

Contacta amb nosaltres

Truca ara i demana el teu pressupost sense compromís per rehabilitació de façanes o impermeabilització de façanes a la província Tarragona

Els tècnics de impeReus són experts en impermeabilització de terrasses, sostres, teulades i tot tipus de sòls amb més de 30 anys d'experiència protegint l'aspecte i estanquitat d'edificis de Reus Tarragona. 

Els nostres clients inclouen particulars, comunitats i constructores d'obra nova.

impeReus

Impermeabilitzacions i manteniment de teulades a el millor preu

La nostra empresa ofereix serveis d'impermeabilització de teulades i la seva neteja i manteniment periòdic a el millor preu!

 

impeReus

Impermeabilitzacions i manteniment de canals, canalons, baixants

La nostra empresa ofereix serveis d'impermeabilització i manteniment de canals i baixants d'evacuació d'aigües. Els canalons en males condicions poden crear grans problemes i conseqüències greus per a les estructures. La funció principal dels canalons i baixants és de crear una via de drenatge ràpid de l'aigua de pluja, evitant que l'excés d'aigua es vagi baixant per la façana causant danys o acumulant a la teulada per a crear danys per humitat i excés de pes. Per complir amb el seu deure necessiten un manteniment periòdic i una bona impermeabilització.

 

Impermeabilització d'elements d'obra nova

 

Som experts en impermeabilització d'elements d'obra nova.

Executem tasques d'impermeabilització d'estructures i impermeabilització de fundació per a tot tipus de clients, tant particulars, empreses i constructores.

Impermeabilizar las estructuras expuestas a la intemperie o en continuo contacto con el suelo es una tarea importante debido al fenómeno de capilaridad que conduce la humedad a través de las estructuras causando daños y problemas de habitabilidad.

Els nostres experts poden assegurar que el teu projecte s'aixeca amb la protecció adequada a les característiques de terra i regió on ets edificant.

Impermeabilització d'elements d'edificis

 

Som experts en impermeabilització de fundacions d'edificis

Les fundacions compleixen un paper primordial en una obra de construcció, la seva implementació, ha de ser estudiada minuciosament, per determinar el tipus, dimensions, profunditat i càrrega de treball. És molt important impedir que la humitat o fluids provinents de terra, danyin en forma important les estructures d'obra i de formigó armat, quals absorbeixen fluids pel fenomen de capil·laritat. Aquesta característica permet l'ascens de l'aigua a les parets, que queden en contacte directe amb sòls humits, causant greus problemes d'habitabilitat.

Tens un problema d'humitat?

Rehabilitació i impermeabilització d'interiors

 

Prevenció d'humitat en interiors

Els nostres experts coneixen totes les tècniques per prevenir l'aparició d'humitats en l'interior del seu edifici.

Somos expertos en impermeabilización de interiores

Executem tasques d'impermeabilització i reparació de danys per aigua en murs interiors.

Els nostres experts t'ajuden tenir l'edifici lliure de fongs i humitats.

IMPERMEABILITZACIONS de qualitat a Reus

Les empreses de construcció, les comunitats de veïns i els clients particulars ens confien els seus projectes d'impermeabilització per la nostra experiència i dedicació a la feina ben feta.

Encara tens dubtes? Contacta amb nosaltres i t'assessorem.

impeReus

Empresa especialitzada en impermeabilitzacions

La nostra empresa d'impermeabilitzacions de Reus porta més de 30 anys oferint els seus serveis d'impermeabilització i rehabilitació a la província de Tarragona. Som especialistes en la prevenció i eliminació d'humitats en edificis, impermeabilitzacions d'elements d'obra en contacte continu amb aigua o intempèries (terrasses, teulades, fosses, dipòsits d'aigües, piscines, canals)

 

Mou la barra per comparar abans i després d'impermeabilització de façana amb danys per humitat

Impermeabilització de façanes a Reus Tarragona

La façana d'un edifici no és només una qüestió d'imatge, la pintura i revestiment impermeable (si existeix) és la primera capa de defensa contra la intempèrie. Si l'aigua s'obre pas (i ho fa sempre si no està impermeabilitzada) a través de les esquerdes, juntes de construcció i desperfectes que apareixen amb el temps, crea problemes des de petits danys per humitat fins danys a l'estructura que requereixen reparacions i desemborsaments importants.

Contacta amb nosaltres

Truca ara i demana el teu pressupost sense compromís per rehabilitació de façanes o impermeabilització de façanes a la província Tarragona

Els tècnics de impeReus són experts en impermeabilització de façanes d'edificis amb més de 30 anys d'experiència protegint l'aspecte i estanquitat d'edificis de Reus Tarragona. 

Els nostres clients inclouen particulars, comunitats i constructores d'obra nova.

Solucions òptimes d'impermeabilització amb materials de qualitat.

Treballem amb tot tipus de materials i l'assessorem en la solució d'impermeabilització més adequada a les seves necessitats. Escollir el mètode òptim d'impermeabilització li pot estalviar moltes despeses i maldecaps en el futur.

impermeabilització de fundacions i obra nova

Oferim serveis d'impermeabilització de fundacions per a edificis existents i d'obra nova. Col·laborem amb diverses empreses constructores que confien en els nostres experts per realitzar impermeabilitzacions en les seves construccions d'obra nova.

Pressupostos sense compromís

No llenceu els diners a pintar sempre les mateixes parets fetes malbé per aigua, confia en nosaltres a eliminar la humitat via solucions d'impermeabilització.

Les millors tècniques d'impermeabilització amb pressupost molt ajustat només amb ImpeReus

ca