Impermeabilitzacions d'obra nova

Serveis d'impermeabilització per a obres noves reformes 

Mou la barra per comparar abans i després de rehabilitació de façana amb danys per humitat

Rehabilitació de façanes

Som experts professionals en el manteniment i rehabilitació de façanes d'edificis i comunitats.

Tenim més de 30 anys d'experiència amb rehabilitació de façanes a Reus i amb el manteniment de comunitats de veïns a Reus - Tarragona.

La nostra especialitat és la rehabilitació de façanes amb danys per humitats a uns preus molt competitius. Treballem a Reus i província Tarragona. 

Contacta amb nosaltres

Truca ara i demana el teu pressupost sense compromís per rehabilitació de façanes o impermeabilització de façanes a la província Tarragona

Impermeabilització de façanes a Reus Tarragona

La façana d'un edifici no és només una qüestió d'imatge, la pintura i revestiment impermeable (si existeix) és la primera capa de defensa contra la intempèrie. Si l'aigua s'obre pas (i ho fa sempre si no està impermeabilitzada) a través de les esquerdes, juntes de construcció i desperfectes que apareixen amb el temps, crea problemes des de petits danys per humitat fins danys a l'estructura que requereixen reparacions i desemborsaments importants.

Els tècnics de impeReus són experts en impermeabilització de façanes d'edificis amb més de 30 anys d'experiència protegint l'aspecte i estanquitat d'edificis de Reus Tarragona. 

Els nostres clients inclouen particulars, comunitats i constructores d'obra nova.

Reforços estructurals amb fibra de carboni

Els reforços estructurals són necessaris quan es vol augmentar la capacitat estructural de l'element a reforçar.

La fibra de carboni és una solució fàcil d'instal·lar, de menor cost enfront de les alternatives i amb durabilitat provada en el seu extens ús.

Perquè es necessiten els reforços estructurals amb fibra de carboni

La necessitat de reforços amb fibra de carboni pot ser degut a canvis en l'ús de l'edifici i per tant de necessitar augmentar la resistència dels elements portants, errors d'execució en la construcció, canvis en la normativa de construcció que requereix l'adaptació de certs edificis.

Instal·ladors experts 

Els nostres instal·ladors experts de reforços estructurals amb fibra de carboni realitzaran el reforç del seu edifici en el menor temps possible.

Preus ajustats

Els reforços estructurals amb fibra de carboni són la solució òptima pel seu baix cost i els nostres preus imbatibles d'instal·lació.

Pressupostos sense compromís

No llenceu els diners a pintar sempre les mateixes parets fetes malbé per aigua, confia en nosaltres a eliminar la humitat via solucions d'impermeabilització.

Les millors tècniques d'impermeabilització amb pressupost molt ajustat només amb ImpeReus

ca