Slide 1

Impermeabilitzacions Reus

Serveis professionals d'impermeabilització de piscines, terrasses, façanes i tot tipus de paviments

Slide 1

Serveis professionals d'impermeabilització i pintura de façanes

Façanes d'edificis

Slide 1

Solucions per humitats en parets, anticondensació, impermeabilització i pintura

Impermeabilització d'interiors

Slide 1

Manteniment de dipòsits d'aigua d'obra i piscines, canaletes de desguàs dels sostres

Impermeabilització de piscines, dipòsits d'aigua, fosses i fosses d'ascensor

previous arrow
next arrow

Impermeabilitzacions de sòls i teulades

(abans)

Som experts en tasques d'impermeabilització de tot tipus. Treballem amb materials d'alta qualitat amb rapidesa i serietat.
 

Impermeabilització i pintura de façanes

(abans)

Rehabilitació i impermeabilització de façanes amb materials nous d'alta qualitat. No és només estètica sinó es tracta de protegir l'interior dels edificis d'humitats i danys

Pintura i impermeabilització d'interiors

(abans)
 

Protegeix la teva llar la humitat amb les nostres solucions anti humitat i anticondensació. Només pintar de nou no soluciona el problema, deixa que els nostres experts s'ocupin d'eliminar la humitat.

Manteniment i impermeabilització de Pàrquings i comunitats

Fem pintura, manteniment i solucionem problemes d'humitat per comunitats .Sòls de pàrquings amb acabats antilliscants.

Manteniment dipòsits d'aigua, fosses i piscines

 

Som experts manteniment i impermeabilització dels elements d'obra de piscines, fosses, dipòsits d'aigua, fosses d'ascensor.

Manteniment i impermeabilització de canals

(abans)

Els canals i baixants de desguàs dels sostres necessiten un manteniment periòdic i impermeabilització o poden provocar danys importants per inundació.
impeReus

Empresa especialitzada en impermeabilitzacions

La nostra empresa d'impermeabilitzacions de Reus porta més de 30 anys oferint els seus serveis d'impermeabilització i rehabilitació a la província de Tarragona. Som especialistes en la prevenció i eliminació d'humitats en edificis, impermeabilitzacions d'elements d'obra en contacte continu amb aigua o intempèries (terrasses, teulades, fosses, dipòsits d'aigües, piscines, canals)

 

Solucions òptimes d'impermeabilització amb materials de qualitat.

Treballem amb tot tipus de materials i l'assessorem en la solució d'impermeabilització més adequada a les seves necessitats. Escollir el mètode òptim d'impermeabilització li pot estalviar moltes despeses i maldecaps en el futur.

impermeabilització de fundacions i obra nova

Oferim serveis d'impermeabilització de fundacions per a edificis existents i d'obra nova. Col·laborem amb diverses empreses constructores que confien en els nostres experts per realitzar impermeabilitzacions en les seves construccions d'obra nova.

Reforços estructurals amb fibra de carboni

Els reforços estructurals són necessaris quan es vol augmentar la capacitat estructural de l'element a reforçar.

La fibra de carboni és una solució fàcil d'instal·lar, de menor cost enfront de les alternatives i amb durabilitat provada en el seu extens ús.

Perquè es necessiten els reforços estructurals amb fibra de carboni

La necessitat de reforços amb fibra de carboni pot ser degut a canvis en l'ús de l'edifici i per tant de necessitar augmentar la resistència dels elements portants, errors d'execució en la construcció, canvis en la normativa de construcció que requereix l'adaptació de certs edificis.

Instal·ladors experts 

Els nostres instal·ladors experts de reforços estructurals amb fibra de carboni realitzaran el reforç del seu edifici en el menor temps possible.

Preus ajustats

Els reforços estructurals amb fibra de carboni són la solució òptima pel seu baix cost i els nostres preus imbatibles d'instal·lació.

Pressupostos sense compromís

No llenceu els diners a pintar sempre les mateixes parets fetes malbé per aigua, confia en nosaltres a eliminar la humitat via solucions d'impermeabilització.

Les millors tècniques d'impermeabilització amb pressupost molt ajustat només amb ImpeReus

Blog

Notícies, articles d'interès i ofertes 

 

Impermeabilización en Reus

Impermeabilització a Reus

Experts en impermeabilització a Reus impeReus treballem la venda i implementació de tot tipus de productes i solucions d'impermeabilització de sòls, terrasses, teulades i elements de construcció amb la garantia i la qualitat de la feina ben feta. Els nostres ...

Impermeabilització a Reus

Experts en impermeabilització a Reus impeReus treballem la venda i implementació de tot tipus de productes i solucions d'impermeabilització de sòls, terrasses, teulades i elements de construcció amb la garantia i la qualitat de la feina ben feta. Els nostres ...

ca